Er waait een nieuwe wind door het Heistse communicatielandschap. Aan het begin van de zomer kwam Jean-Paul De bie tot een akkoord met Jef Van den Branden om de communicatie- en marketingactiviteiten van DE BIE onder te brengen bij De Ondernemersfabriek.

35 jaar geleden werd communicatiebureau DE BIE opgestart in het centrum van Heist-op-den-Berg. Onze sterkte? De regionale touch en de sterke verankering bij bedrijven. Twee zaken die we tijdens de vele gesprekken met Jef ook terugvonden bij De Ondernemersfabriek. Net als bij ons wordt een goede service naar klanten er hoog in het vaandel gedragen.

We zijn ervan overtuigd dat een goede opvolging verzekerd is en dat we gaan voor een win-winsituatie waarbij jarenlange ervaring gecombineerd wordt met een frisse kijk op marketing en communicatie. Ook leuk om weten is dat vertrouwde gezichten Anita en Femke op post blijven.

Samen met mijn zoon Vince De Bie gaan we ons met DE BIE MEDIA sterk bezighouden met het regionale medialandschap. Zo gaan we ons concentreren op C-magazine en de digitale platformen C-life en Bergstraat.be. Ook voor Radio Christina zijn er nog veel toekomstplannen.

We danken u voor het jarenlange vertrouwen en mogelijk tot binnenkort!

Vriendelijke groeten,
Jean-Paul De Bie

Maak nu kennis met je nieuw marketingteam

De Ondernemersfabriek

Scroll down

 

Regionale media door DE BIE MEDIA

Jean-Paul De Bie gaat zich samen met zijn zoon Vince De Bie (DE BIE MEDIA) bezighouden met sterke regionale media, namelijk C-magazine en de digitale platformen C-life.be en Bergstraat.be Ook voor Radio Christina zijn er nog veel toekomstplannen.