Communiceer
Duidelijk en
eerlijk

Goed om te weten

Een eigen brochure?

04-11-2021

Een mooie brochure waarin je jouw bedrijf, product of diensten kan voorstellen, bepaalt mee de uitstraling van jouw bedrijf en daar helpen we graag bij. We denken mee na over de doelgroep die je met de brochure wil bereiken en bedenken op basis daarvan een concept. Verder nemen we alles van A tot Z onder handen en kunnen we de fotografie, copywriting, lay-out en het drukwerk voor je verzorgen.

  • Concept: Een voorstelling van je zaak, jouw aanbod, eigen realisaties, inspiratie, informatie, ... We puzzelen een mooi geheel in elkaar dat jou niet alleen van je beste kant laat zien maar dat (potentiële) klanten ook zal weten te boeien.
  • Fotografie: Heb je al heel wat foto's ter beschikking of moet de zoektocht naar mooi beeldmateriaal nog beginnen? Wij selecteren samen met jou de leukste beelden of briefen een fotograaf zodat hij de beelden kan schieten die je brochure net dat tikkeltje meer zullen geven.
  • Copywriting: Een korte slogan, een verhaal, een informatieve of imagoversterkende tekst, ... we zoeken naar de toon die het best past in het geheel en schrijven op maat van jouw zaak, zelfs in een andere taal als dat nodig is.
  • Design: Een oogstrelende lay-out waar je foto's uitstekend tot hun recht zullen komen en waarin de teksten uitnodigen tot lezen ... heerlijk als alles als een puzzel in elkaar klikt.
  • Drukwerk: Kwalitatief drukwerk voor een knap eindresultaat! Niets zo leuk als een doos pas geleverd drukwerk te openen.

geschreven door Femke Nauwelaerts