Communiceer
Duidelijk en
eerlijk

Goed om te weten

Laat weten dat je er nog bent met online communicatie

26-10-2021

Een online identiteit
Online media zijn constant in beweging en winnen nog steeds aan belang. Met een sterk inhoudelijke website, interessante nieuwsbrieven en regelmatige updates op sociale media bouw je ook online een eigen identiteit uit. Steeds vaker gaan mensen online op zoek naar producten en diensten. Zelfs vooraleer ze een aankoop doen gaan ze op zoek naar bijkomende informatie, contactgegevens, aantrekkelijke foto’s, … Jouw website vormt je online visitekaartje waarmee je potentiële klanten kan aantrekken en overtuigen.

Geen lege blokkendoos
De vraag is of jouw website uitstraalt waar je bedrijf, winkel, … voor staat? Is hij aantrekkelijk voor bezoekers en is hij gebruiksvriendelijk als je hem op de smartphone bekijkt? Kan je vlot aanpassingen doen aan jouw website zodat je makkelijk kan inspelen op nieuwigheden? Wij kunnen je helpen bij het opbouwen van een aantrekkelijke website, volledig in de stijl van jouw zaak. Wij helpen je bovendien met het invullen van de website! We denken mee na over de foto’s die gebruikt zullen worden en schrijven boeiende teksten die potentiële klanten warm moeten maken om bij jou over de vloer te komen. Bij ons krijg je dus meer dan een lege blokkendoos!

En verder?
Om bezoekers naar je website te trekken kan je mailings of sociale media inzetten. Dat doe je door interessante content met je doelpubliek te delen. We denken samen met jou na over een online strategie.

Uw online communicatie onder de loep?
Wij zorgen voor de rode draad in jouw online aanwezigheid. Een informatieve website met een aantrekkelijke inhoud en gepersonaliseerde mailings en sociale media die net als de website de stijl van jouw zaak uitstralen.

 

geschreven door Femke Nauwelaerts