Communiceer
Duidelijk en
eerlijk

Goed om te weten

Een 'voelbaar' contact met tastbare communicatie

17-11-2020

Een overdosis online
Het is waar … een wereld zonder computers, smartphones, online connecties, … kunnen we ons amper nog voorstellen en gelukkig maar. Niet alleen is het van belang om te kunnen telewerken en de lokale ondernemers te steunen door online bij hen te bestellen, het is momenteel ook hét communicatiemiddel bij uitstek om contact te houden met onze familie en vrienden. WhatsApp, Messenger, sms, mail, videocalls, … sinds we verplicht in ons kot zitten, kennen deze online tools voor velen geen geheimen meer.

Videocalls, mails, … allemaal mooi en handig maar wel vluchtig. En dat terwijl we de afgelopen maanden ontdekt hebben dat het in deze supersnelle, digitale tijden gewoon wel eens deugd kan doen om de pauzeknop in te drukken.

Een tastbaar moment om te koesteren
Gedaan met eindeloos scrollen en opnieuw even naar het goeie, ouwe papieren drukwerk. Het afgelopen jaar herontdekten we postkaarten en brieven om iemand een hart onder de riem te steken, een symbolische knuffel die we voorlopig niet in het echt kunnen geven. Het geeft echter wel aan dat mensen nood hebben aan iets tastbaars en blijvends en laat dat nu net de kracht van print zijn!

voorbeelden drukwerkEen eindejaarskaartje om elkaar een beter ‘nieuw’ jaar te wensen, een inspirerende brochure waarmee je even kan gaan zitten om letterlijk door realisaties te bladeren, een toffe folder waarmee je zegt ‘Hé, we zijn er nog’ of onze eigen C-magazine waarmee je een groot publiek bereikt met een stijlvolle advertentie of veelzeggende reportage.

Nood aan een tastbaar contact? Laat je verleiden door een mooi drukwerk, wij helpen je van A tot Z.

 

 

 

geschreven door Femke Nauwelaerts